Bun venit la serviciul nostru de contact.
Ne puteti contacta prin intermediul formularului de pe aceasta pagina sau utilizand coordonatele de mai jos. Toate cererile dumneavoastra vor fi analizate, urmand sa primiti un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Asociatia PARTENER - Grupul de Initiativa pentru Dezvoltarea Locala Iasi
B-dul Carol I, nr. 4, Corp A, et. 3, cam. 303-304, Iasi, 700505, Romania
Tel.: 00 40 232 217 884
Fax: 00 40 232 270 502
Email: catalin@asociatia-partener.ro
www.asociatia-partener.ro

Va multumim pentru interes!

Institutia
Locatia
URL
Messenger instant     
Nume*
Email*
Motiv*
Comentarii*
Optiuni   Prioritate: 


Asociatia PARTENER - Grupul de Initiativa pentru Dezvoltarea Locala este inregistrata ca operator de date cu caracter personal prin notificarea nr. 32072, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii au dreptul de acces si de interventie asupra datelor. Totodata au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la sediul sau punctele de lucru ale Asociatiei. De asemenea, utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Pentru o informare completa privind masurile luate de Asociatie pentru protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati nota de informare atasata.